De teama sa nu fie otravit ca si fostul agent rus, Aleksandr Litvinenko, patronul clubului Chelsea, Roman Abramovici, nu mananca decat ceea ce ii gateste bucatarul personal, se arata in editia britanica a publicatiei The People.

Miliardarul este atat de ingrijorat din aceasta cauza incat a interzis chiar sa i se mai aduca mancare de la restaurant, inclusiv sushi, la sala de sedinte de la Stamford Bridge si chiar le cere bodyguarzilor lui sa guste inainte din mancarea lui. Fostul spion KGB, Aleksandr Litvinenko a fost otravit luna trecuta intr-un restaurant sushi din Londra, posibil de catre serviciile secrete rusesti.

O sursa din anturajul lui Abramovici a declarat: "Roman a decis sa nu mai manance nimic din ce nu a fost preparat de bucatarul sau personal. Este singurul mod de a se asigura ca tot ce mananca este in regula. Teama ca ar putea fi urmatorul otravit este suficienta pentru ca el sa ia toate masurile de precautie necesare". Patronul de la Chelsea, in varsta de 40 de ani, isi ia bucatarul cu el in orice deplasare, inclusiv atunci cand echipa joaca in afara Angliei. Il foloseste pe bucatar si pentru a-i face mancare pe care sa o consume in loja de la stadion. "Roman refuza sa manance sandvisurile pregatite de personalul din bucatarie pentru bufetul de la pauza meciurilor.

Toata lumea le mananca, dar el are o gustare separata pregatita de bucatarul lui. Dar chiar si de aceasta nu se atinge decat dupa ce a fost testata si declarata sigura de catre echipa de garzi de corp, formata din fosti luptatori SAS", a mai spus sursa citata. Roman Abramovici are foarte multi dusmani in tara sa natala, Rusia, unde a si facut averea din afacerea cu petrol, dupa caderea comunismului in anii 90.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.