Compania de productie Comedy Central a anuntat ca va lansa anul viitor un nou serial animat "Lil´ Bush: Resident of the United States", o satira la adresa administratiei conduse de presedintele american George W. Bush, informeaza abc.com.

Personajele au destul de multe trasaturi inspirate de calitatile reale ale personalitatilor pe care le intruchipeaza. Protagonistii acestui film sunt niste elevi de scoala, inadaptati: unul este Lil´ Bush, altul este Lil´ Cheney, care il reprezinta pe vicepresedintele SUA, Dick Cheney, si care mormaie niste fraze neinteligibile, si Lil´ Condi (secretarul de stat american Condoleezza Rice), care il insoteste peste tot pe personajul principal si ii face temele.

Filmul nu este lipsit de scene ce ar putea fi catalogate drept indraznete. Si, de cele mai multe ori, personajul principal al acestor scene este chiar Bush.

Cand Lil´ Bush´ este servit la cantina scolii cu falafel (un fel de mancare arabeasca) in loc de hot-dog, acesta si prietenii lui ii tortureaza pe bucatari prin metode care amintesc de cele utilizate in inchisoarea Abu Ghraib.

Primele sase episoade ale acestei productii vor fi scrise de producatorul-scenarist Donick Cary, cunoscut pentru munca sa la serialul de animatie "Familia Simpson". "Lil´ Bush" va face parte dintre emisiunile de televiziune care vor putea fi descarcate de pe televizor pe platforme digitale, precum internetul sau telefonia mobila.

Acesta nu este primul serial care il prezinta pe George Bush in maniera satirizata. Aceeasi companie care produce filmul "Lil´ Bush", a lansat in anul 2001 filmul "That´s my Bush", care ironiza actiunile presedintelui si ale administratiei conduse de el. "That´s My Bush" a fost realizat de creatorii serialului "South Park", Trey Parker si Matt Stone.

Traian Basescu, vedeta la "Animat Planet Show"

"Animat Planet Show" se bucura de foarte mult succes in randul publicului. De aceea, a ajuns deja la cel de-al treilea sezon. Show-ul are o echipa larga de scenaristi, condusa de Toni Grecu. Pe langa Doru Antonesi sau Valentin Gorea, la serial contribuie serios doi tineri scriitori de la Iasi, cunoscuti in lumea literara, Dan Lucian Teodorovici si Florin Lazarescu. Personajele cele mai des intalnite sunt Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu si Elena Udrea. Dana Enache.