Recent, faimoasa Agentie Centrala de Informatii din Statele Unite (CIA) a postat pe pagina sa de Internet un chestionar care iti indica ce fel de spion esti. Pentru aceasta, ai la dispozitie cinci profiluri psihologice.

In oricare te-ai incadra, tot esti numai bun de agent secret.

Cinci intrebari, si aspirantul la statutul de James Bond american afla ce profil are. Pe masura ce raspunzi, alegind o varianta din cinci, ti se demoleaza si citeva mituri despre serviciile secrete din SUA. Intii, trebuie sa decizi ce activitate ti-ar placea sa fie inclusa in misiunea ta.

Apoi alegi mijlocul de transport favorit si superputerea pe care ti-ar placea s-o detii. La urmatoarea intrebare ai de selectat o actiune pe care s-o duci la bun sfirsit, iar ultima din chestionar se refera la parerea celorlati despre tine. In functie de raspunsuri, ai putea fi "Cautatorul indraznet de senzatii tari", "Aventurierul curios", "Observatorul atent", "Pionierul inovator" sau "Mastermind-ul impresionant". La final gasesti un disclaimer care iti comunica: "Raspunsurile la intrebari nu sint salvate, iar CIA nu are acces la informatiile tale personale. Acest chestionar nu va afecta abilitatea ta de a te califica pentru o cariera in CIA".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.