Un fost voleibalist bulgar, implicat in trafic cu droguri si jocuri de noroc, impuscat in cap
Doar intr-o singura noapte Sofia a fost zguduita de explozia unei bombe si de uciderea unui fost voleibalist si om de afaceri, implicat, potrivit presei bulgare, in afaceri oneroase.

Fostul voleibalist Krasimir Dimitrov a fost gasit ieri-dimineata mort in jeepul sau parcat in centrul capitalei bulgare, in fata unui restaurant de lux. Fusese impuscat in cap. Potrivit site-ului novinite.com, Dimitrov era implicat in diverse afaceri cu tigari, jocuri de noroc si a fost, la un moment dat, managerul cluburilor de volei Levski si Slavia. Despre barbatul ucis, supranumit Karo, se spune ca ar fi facut si trafic cu droguri in cazinourile de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre, la care acesta detinea o parte din actiuni. Potrivit aceluiasi site bulgaresc, numele lui Dimitrov era vehiculat si in cazul uciderii unor sefi ai lumii interlope bulgare.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.