Londra a devenit orasul european cu cele mai bune posibilitati de angajare, crestere economica si imbogatire, pentru urmatorii cinci ani, depasind Parisul, din aceste puncte de vedere, potrivit unui studiu al companiei de consiliere financiara Jones Lang LaSalle, publicat marti si citat de Reuters.

Potrivit acestui studiu, informeaza NewsIn, Dublin a ramas pe locul al treilea in acest clasament, in timp ce Madrid si Stockholm au ocupat al patrulea, respectiv al cincilea, surclasand Munchen si Helsinki.

Aceste rezultate au fost obtinute pe baza indicelui de crestere europeana regionala, E-REGI, calculat de specialistii companiei Jones Lang LaSalle. Compania a anuntat, in cadrul unei declaratii, ca spera sa transforme acest indice intr-un instrument de referinta pentru investitori.

"Pietele de investitii imobiliare europene sunt in crestere si, din acest motiv, este din ce in ce mai important ca investitorii sa poata evalua pietele din regiune", a declarat presedintele pentru cercetare europeana al Jones Lang LaSalle, Nigel Roberts.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.