FURT. Miss Marea Britanie 2006 a ramas fara titlu dupa ce a recunoscut ca a avut o relatie cu un membru al juriului concursului, fotbalistul Teddy Sheringham, in momentul alegerii sale, relateaza AFP.

In scrisoarea lor, organizatorii ii reproseaza, de asemenea, ca a pozat cu sanii goi in viitoarea editie engleza a revistei "Playboy" si ca a adus astfel atingere concursului de frumusete.

Danielle Lloyd, 22 de ani, sustinea ca era impreuna cu jucatorul de la West Ham din seara alegerii sale, in februarie. Ea a povestit insa pentru revista "Eve" cat de bucuroasa a fost cand a primit o pereche de pantofi in valoare de 7.000 de lire sterline (10.500 de euro) din partea lui Sheringham cu ocazia Craciunului din 2005.

"Eram amandoi inca in pat cand am deschis pachetul", a precizat ea.

Blonda s-a mai facut de ras si cu alta ocazie. Invitata la emisiunea de pe BBC "Test the Nation", Danielle a avut o replica memorabila. La intrebarea "Cine a fost Winston Churchill, un rapper, un presedinte american, un prim-ministru al Marii Britanii sau un rege?", ea a raspuns: "A fost primul presedinte negru al SUA. Aproape de unde locuiesc este o statuie a lui si are culoarea neagra".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.