Sarbatoarea tuturor sfintilor da serioase batai de cap autoritatilor SUA. Si pentru ca experienta anilor trecuti isi spune cuvantul, cateva state americane, in special NewYork, Ohio, Tennesee si New Jersey, au impus reguli noi. Este vorba de restrictii de circulatie in noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie. Masura vizeaza persoanele cu trecut in domeniul criminalitatii.

Oficialii sustin ca maniacii sexuali sunt mai periculosi in perioada Halloween, pentru ca se pot deghiza si ademeni copiii care colinda la casele oamenilor. Celor care intra sub incidenta respectivelor restrictii le este interzisa aparitia in locuri publice, mai ales cele frecventate de copii. Doar in Tennesse sunt 2.000 astfel de persoane. Desi organizatiile de aparare a drepturilor omului au sarit ca arse, autoritatile nu s-au lasat induplecate, relateaza presa de peste ocean. Potrivit acesteia, preferintele americanilor sunt clare: mai mult sex si violenta in fiecare an. Fapt dovedit inclusiv de costumele si de petrecerile private.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.