Creatorii celebrului serial de animatie „South Park“ au iesit din nou la rampa cu o poanta greu de digerat.

Episodul "Hell on Earth 2006" a starnit un scandal pentru ca realizatorii au ironizat moartea prezentatorului de televiziune australian Steve Irwin, "Vanatorul de crocodili", informeaza The Sun.

In episodul "Hell on Earth 2006" ("Iadul pe Pamant 2006"), Irwin se afla la o petrecere de vedete organizata de Satana cu ocazia sarbatorii de Halloween. Printre spectatori se mai remarca printesa Diana si Hitler. Celebrul australian este prezentat cu o pisica de mare iesind din pieptul sau.

John Beyer de la Comisia pentru audiovizual, director Mediawatch UK, a declarat: "Este de prost gust, iar creatorii serialului 'South Park>> ar trebui sa-si revizuiasca decizia in privinta difuzarii acestui episod. Familia lui Steve este inca in doliu". Beyer a adaugat ca este "inacceptabil" si "total insensibil" sa "parodiezi moartea cuiva in acest mod" si "atat de curand de la eveniment".

Irwin, in varsta de 44 de ani, al carui serial documentar "Crocodile Hunter" a fost urmarit de peste 200 de milioane de telespectatori, a murit pe 4 septembrie, dupa ce a fost intepat in inima de o pisica de mare, pe cand facea scufundari in nord-estul Australiei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.