Presedintele american si-a aratat interesul, in aceste zile, pentru faimosul, dar mai putin cunoscutul pentru Bush, "Google". Intrebat daca a folosit vreodata motorul de cautare pentru a gasi vreo persoana anume sau pentru vreun eveniment, ocupantul Biroului Oval a recunoscut cat de strain ii este Google. Cu toate acestea, Bush a gasit o intrebuintare care sa ii ajute, fie chiar si numai pe plan personal.

"Unul din lucrurile pe care le gasesc utile la Google este sa gasesc harti. Este foarte interesant. Am uitat numele programului, dar ai un satelit si... Mie imi place sa ma uit la ferma mea pe Google. Imi aminteste de locul unde as vrea sa fiu uneori", a declarat Bush, citat de "The Guardian". Pe de alta parte, minunile Internetului ii sunt interzise liderului american. In SUA, legea face ca orice e-mail al presedintelui in functie sa fie considerat document public.

Din acest motiv, George Bush nu trimite e-mailuri. Desi in Marea Britanie nu exista o lege similara, nici premierul Tony Blair nu este familiarizat cu Internetul, acesta declarandu-se un adevarat "tehnofob", relateaza "The Guardian". Predecesorul lui George Bush, presedintele Bill Clinton, a folosit e-mailul, prin comparatie, infinit mai mult. Clinton a trimis in mandatul sau doua e-mailuri: unul care testa adresa si altul catre echipajul unei nave spatiale care orbita soarele.