Scandalul sexual in care este implicat presedintele israelian, Moshe Katsav, este subiect de gluma pentru liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.
La intalnirea pe care a avut-o cu premierul israelian, Ehud Olmert, presedintele rus a starnit zambetele audientei, prin remarcile mai putin ortodoxe la adresa omologului sau israelian. Transmiteti-i salutari presedintelui dumneavoastra, ne-a luat pur si simplu prin surprindere, i-a spus Vladimir Putin primului ministru israelian in timpul intrevederii la care era invitata si presa.

La finalul intalnirii, Putin a simtit nevoia sa glumeasca pe seama acuzatiilor ce i se aduc presedintelui israelian: Nu stiam ca se descurca si cu zece femei deodata, a declarat Putin, facand aluzie la numarul femeilor care au depus plangeri impotriva sefului statului Israel. Potrivit martorilor, audienta a izbucnit in ras. Singurul care n-a gustat gluma a fost premierul israelian: "Eu nu l-as invidia deloc daca as fi in locul dumneavoastra", i-a raspuns Ehud Olmert presedintelui rus.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.