Moshe Katsav e acuzat de viol, agresiune sexuala, frauda si interceptari telefonice ilicite
Latul se strange in jurul presedintelui Moshe Katsav dupa ce politia israeliana a anuntat ca recomanda inculparea lui pentru viol, agresiune sexuala si frauda.

A fost concluzia ce s-a desprins dupa mai multe luni de ancheta, timp in care el a fost audiat in cinci randuri, ultima oara timp de sase ore. De asemenea, i-au fost perchezitionate biroul si resedinta oficiala, de unde politia a confiscat documente si ordinatoare. In caz ca procurorul general al tarii, Menahem Mazuz, va da curs recomandarii de a-l inculpa pe Moshe Katsav, va fi vorba de cele mai grave acuzatii penale aduse unui responsabil israelian aflat in functie. Scandalul in care este implicat Katsav s-a declansat dupa ce cinci foste angajate ale administratiei prezidentiale sau ale ministerului pe care l-a condus mai inainte l-au acuzat de hartuire sexuala.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.