Descoperirea, facuta de o echipa a postului de televiziune Italia 1, a provocat un imens scandal

Zeci de parlamentari italieni consuma canabis si cocaina, scriu ziarele din peninsula.Echipa unei populare emisiuni satirice din Italia are si probe in sustinerea acestei afirmatii, rezultatele analizelor prelevate pe ascuns, de la 50 de demnitari, fiind relevante in acest sens. Gluma jurnalistilor s-a transformat intr-un scandal de proportii.

Un reporter al cunoscutului program satiric "Hienele", difuzat de Italia 1, un post de televiziune detinut de fostul premier Silvio Berlusconi, a abordat 50 de parlamentari pretinzand ca face un reportaj despre proiectul de buget pe anul viitor. In pauzele din timpul interviurilor, o asistenta, care, chipurile, se ocupa de machiaj, le-a tamponat fruntea cu un produs care era, de fapt, un test chimic menit sa releve prezenta stupefiantelor in transpiratie.

Testul a demonstrat ca 12 dintre parlamentari consumasera, in ultimele 36 de ore, canabis, iar patru cocaina. Numele celor 16 politicieni nu au fost date publicitatii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.