Moartea lui Steve Irwin, in urma unei intepaturi de pisica de mare, a socat Australia dar si pe admiratorii din intreaga lume ai serialului sau "Crocodile Hunter".
Ultimul omagiu cuvenit indraznetului documentarist, a avut loc ieri, in cadrul unei ceremonii la care au participat in jur de 5.000 de persoane si care s-a oficiat la locul lui de munca preferat, "Crocosseum", de la Australia Zoo. Evenimentul a fost marcat de marturia emotionanta a fiicei sale, in virsta de opt ani: "Tatal meu a fost un erou, a fost intotdeauna linga mine cind aveam nevoie de el. Am filmat impreuna, am prins crocodili (...) Nu vreau ca pasiunea tatei sa se termine aici. Vreau sa fac ceva pentru speciile pe cale de disparitie, asa cum a facut si el."

Conform organizatorilor, aproape 300.000.000 de oameni au urmarit ceremonia transmisa in direct, la televizor. Staruri ca Russel Crowe, Cameron Diaz, Hugh Jackman, Kevin Costner, Justin Timberlake i-au adus si ei un omagiu lui Irwin, prin intermediul unor mesaje video.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.