Vremea rea face ravagii in intreaga lume. Intemperiile au ucis sute de oameni si au provocat pagube materiale de zeci de milioane de dolari. Cea mai grava situatie se inregistreaza in Pakistan, unde 400 de persoane au murit si peste 500 sunt date disparute, in urma unor puternice alunecari de teren. In Germania, intemperiile au ucis cel putin patru oameni si au provocat mai multe accidente rutiere. Meteorologii au avertizat ca vremea capricioasa va continua si in zilele urmatoare. Nici Statele Unite nu au scapat de furia naturii. Regiuni intregi din Arizona sunt acoperite de ape, iar precipitatiile masive au afectat grav traficul rutier si feroviar.

Si Columbia a fost lovita de ploi torentiale, care au provocat inundatii grave. Bilantul: cel putin 25 de morti si 30.000 de sinistrati. Guvernul de la Bogota a instituit starea de urgenta si a cerut ajutor international pentru solutionarea crizei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.