Hillary Clinton si Eliot Spitzer au fost cap de afis al confruntarilor preliminare din Partidul Democrat pentru alegerile din Senat si pentru fotoliul de guvernator al New Yorkului.

Hillary Clinton si-a spulberat marti competitorul pentru locul din Senat, unul dintre cei mai ferventi opozanti ai razboiului din Irak, Jonathan Tasini, iar procurorul general al statului New York, Eliot Spitzer, l-a intrecut pe contracandidatul sau democrat Thomas Suozzi pentru cursa ce se va termina in biroul guvernatorului statului New York, relateaza "The New York Times". De fiecare data cind se organizeaza alegeri locale sau nationale, fiecare dintre cele doua partide din SUA tine intreceri intre candidatii sai cel mai bine plasati, pentru a decide, prin vot, cine intra in cursa finala intre democrati si republicani.

Pe linga Spitzer si Clinton, Andrew Cuomo a reusit sa il depaseasca pe adversarul sau, Michael Green, pentru ocuparea postului de procuror general.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.