Numeroase buchete de flori au fost depuse la Palatul Kensington si un serviciu religios a fost celebrat, ieri, la Londra, in memoria printesei Diana, care a murit in urma cu noua ani intr-un accident de masina, la Paris, transmite AFP.
Diana a fost omagiata, ca in fiecare an, in fata Palatului Kensington, care a fost resedinta acesteia dupa ce a divortat de printul Charles in 1996. Cei doi fii ai printesei, William si Harry, "s-au recules in particular si in stil propriu", a anuntat serviciul de presa al printului Charles. William, in virsta de 24 de ani, si Harry, care are 21 de ani, sint elevi ai scolii de ofiteri Sandhurst. William, care este mai avansat in ceea ce priveste formarea, este in permisie, in timp ce Harry se afla la antrenamente in Dorset (sudul Angliei). Charles si cea de-a doua sa sotie, Camilla, s-au aflat in cursul zilei la Palatul de la Balmoral, resedinta de vara a familiei regale britanice.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.