Aricii sunt marii castigatori in lupta impotriva gigantului de alimentatie McDonald's, dupa ani de campanie, fortand compania americana sa schimbe modelul cupelor pentru inghetata McFlurry, care provoca moartea in masa a acestora.

Pana acum, deschiderea capacelor acestor cupe era destul de larga pentru a permite aricilor sa isi introduca capetele pentru a manca resturile, foarte multi ramanand astfel blocati si murind de foame. Dar dupa data de 1 septembrie, compania va fi nevoita sa micsoreze aceasta deschidere, aricii iubitori de dulciuri nemaiputand sa ramana astfel blocati.

"Aceasta veste este excelenta, o asteptam de mult", a declarat Fay Vass, presedinta Asociatiei Britanice de Aparare a Aricilor. "Am contactat regulat compania McDonald's in ultimii cinci ani si suntem fericiti ca aceasta problema s-a rezolvat", a spus aceasta.

Compania McDonald's a precizat intr-un comunicat ca aceasta modificare a modelului vine pe urma presiunii constante din partea grupului ecologist. "Mica deschidere a capacului a fost modificata astfel incat aricii nu vor mai putea sa patrunda in cupe, asta daca aceste capace ar ajunge cumva sa fie prezente in mediul natural al acestora", a continuat comunicatul.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.