Aviatia israeliana a lovit doua cladiri in Fasia Gaza, ieri dimineata, ranind cel putin noua persoane.
Prima lovitura a vizat casa lui Salim Thabet, un conducator local al Brigazilor martirilor al-Aqsa la Jabaliya, in nordul Fasiei Gaza. Cel putin cinci persoane au fost ranite. A doua lovitura a avariat o casa din Gaza, provocand un incendiu si importante pagube. Mai multe locuinte din vecinatate au fost si ele afectate, iar cel putin patru persoane au fost ranite usor.

Serviciile de securitate palestiniene au adaugat ca una din rachetele lansate asupra casei nu a explodat, fiind necesara interventia unei echipe de deminare palestiniene. Armata israeliana a declarat ca cele doua lovituri vizau cladiri in care erau stocate arme si a confirmat ca i-a prevenit pe ocupanti inaintea atacurilor. Joi seara, alte atacuri au provocat moartea a doi palestinieni. Un aparat al aviatiei militare israeliene a lansat doua rachete - joi, la miezul noptii - spre un imobil de trei etaje situat in tabara refugiatilor palestinieni din Jabaliya, care s-a prabusit, au relatat surse din fortele de securitate palestiniene. Cinci persoane au fost ranite.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.