Fostul cancelar german Gerhard Schroeder si sotia sa Doris, care mai au o fetita adoptata din Rusia, au adoptat acum un al doilea copil, un baietel nascut la Sankt Petersburg. Baiatul nu a implinit inca un an, scrie cotidianul german Bild, care nu a oferit informatii despre trecutul familial al copilului proaspat adoptat. Viktoria, primul copil adoptat de Schroeder din Rusia este nascuta tot la Sankt Petersburg si are deja cinci ani. Familia cancelarului mai are inca o fiica, Klara, in virsta de 15 ani, dintr-o relatie anterioara a lui Doris Schroeder.

Gerhard Schroeder, care a ocupat postul de cancelar in perioada 1998-2005, nu are copii biologici. In virsta de 62 de ani, Gerhard Schroeder, un apropiat al presedintelui rus Vladimir Putin, a adoptat-o pe Viktoria, care provenea dintr-o casa de copii, in iunie 2004. Cuplul Schroeder locuieste la Hanovra, in nordul Germaniei, de cind fostul cancelar social-democrat si-a incheiat mandatul, in noiembrie 2005. In prezent, el isi scrie memoriile, care vor fi publicate in cursul acestui an.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.