Politia britanica interogheaza un jurnalist marcant de la saptamanalul de mare circulatie News of the World, in urma unor acuzatii potrivit carora mesajele vocale ale unor apropiati ai Printului Charles ar fi fost interceptate.

Jurnalistul chestionat se numeste Clive Goodman si este redactorul specializat in casa Regala al popularului saptamanal News of the World.

A fost arestat marti, impreuna cu alti doi barbati - dintre care unul a fost eliberat pe cautiune.

Ancheta, desfasurata de Scotland Yard, a inceput cu cateva luni in urma, la cererea personalului de la resedinta Printului Charles.

Secretarul responsabil cu problemele de comunicare al mostenitroului tronului britanic, precum si doi angajati care lucreaza pentru fiii lui, printii William si Harry, au anuntat ca au motive sa creada ca le sunt interceptate telefoanele.

Politia investigheaza si poisibilitatea ca telefoanele membrilor familiei regale, ale unor politicieni sau celebritati sa fi fost interceptate.

Ancheta si perchezitiile, inclusiv la birourile publicatiei News of the World, continua.


Despre autor:

Sursa: Bbc.co.uk


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.