Un medic de la NASA afirma intr-o lucrare de specialitate ca in laboratoarele cunoscutei agentii spatiale americane se testeaza, de mai multa vreme, posibilitatile fizice ale omului de a face sex pe orbita. "Dragostea in spatiul cosmic va fi cu totul alta decit cea din filmele SF", atrage atentia Jim Logan, unul dintre medicii NASA implicati in acest proiect.

El spune ca dintre cele zece pozitii de sex testate in starea de imponderabilitate doar patru s-au dovedit a fi practicabile, dar si acelea numai cu ajutorul unor centuri elastice, care sa lege unul dintre parteneri de perete. Insa pozitia este numai una dintre probleme. In spatiul intergalactic, majoritatea oamenilor sufera de greturi, au serioase probleme privind coordonarea miscarilor si transpira abundent, chiar la 20 de grade Celsius. Mai mult de atit, orice miscare brusca poate provoca lovirea de pereti sau de aparatele de bord. Prin urmare, o partida de sex se poate dovedi mai mult decit interesanta.

Cu o partenera legata, transpirata si ingretosata, barbatul aflat pe orbita va avea serioase probleme legate de virilitatea sa. In plus, medicii ne asigura ca in spatiul cosmic penisul barbatilor se micsoreaza si devine flasc! In aceste conditii, femeile vor fi avantajate, pentru ca vibratoarele nu se ofilesc in imponderabilitate, dar studiul, care a stirnit justificate hohote de ris, i-a ingrijorat serios pe cei ce au de gind sa construiasca hoteluri-satelit pentru turistii spatiali.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.