Profetii despre Cel de-al Treilea Razboi Mondial - anii 2007-2012

In cartea "The Nostradamus Code: World War III", americanul dr. Michael Rathford sustine ca a descifrat codul lui Nostradamus. Pornind de la ultimul manuscris descoperit al profetului, autorul prezinta o noua viziune asupra lumii de astazi, oferind informatii ce se vor exacte despre Cel de-al Treilea Razboi Mondial. Nascut la 14 decembrie 1503 si decedat in 1566, Nostradamus este cunoscut drept un mare vizionar, autor al celor mai faimoase profetii din lume. Toata lumea a auzit de celebra sa carte de profetii, alcatuita din catrene codificate. De-a lungul timpului, multi si-au incercat puterile pentru a le deslusi.

Astfel, expertii sustin ca Nostradamus a prezis multe evenimente care s-au petrecut in istorie, cum ar fi: evenimentele de la 11 septembrie 2001, uraganul Katrina, moartea lui J.F.Kennedy, ridicarea si caderea a doi antihristi (Napoleon si Hitler). Nu demult, la Biblioteca Nationala italiana din Roma s-a facut o descoperire uimitoare: un alt manuscris, insusi scris de Nostradamus, total necunoscut pina atunci. Manuscrisul a fost donat in urma cu circa 400 de ani Papei Urban VIII, toata aceasta vreme indelungata raminind ascuns.

Din cauza presiunilor si a supravegherii Inchizitiei, profetul a amestecat intelesul si ordinea catrenelor. S-a asigurat ca omenirea sa nu le poata folosi pina ce va descoperi metode sofisticate de a le decodifica. Michael Rathford se straduieste sa arate in cartea sa ca le-a gasit. El vorbeste despre Osama, urmatorul atac terorist asupra SUA, dezvoltarea Chinei, o confruntare intre SUA si Iran/Coreea de Nord si detalii despre datele si desfasurarea Celui de-al Treilea Razboi Mondial. Pe parcursul celor opt capitole, autorul explica motivele pentru care au loc evenimentele si ce putem face pentru a ne proteja. Evenimentele viitoare, dintre anii 2007-2012, sint prezentate cit se poate de amanuntit. Nostradamus se refera la aceasta perioada ca la o "Vreme a nenorocirilor", "plina de razboaie, disperare si rau, dar si de spe ranta si fagaduinta", spune Rathford.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.