O fotografie a printesei Diana, realizata in timpul ultimelor sale clipe de viata, care o arata pe aceasta in timp ce medicii ii pun masca de oxigen pe fata, nepublicata pana acum in Europa, a starnit furie dupa ce a aparut joi in doua reviste, informeaza mirror.co.uk.

Una dintre publicatii, Yet Chi, cu sediul in Italia, a publicat si o diagrama a autopsiei printesei, unde sunt listate toate leziunile pe care le-a suferit aceasta in timpul accidentului.

Yet Chi si Spanish mag Interview, cele doua reviste care au publicat poza printesei Diana, vor aparea pe piata din Marea Britanie in urmatoarele zile. Editorul sef al Yet Chi a declarat mandru ca a publicat aceasta poza pentru ca pur si simplu nu a mai fost publicata.

Organizatia Diana Memorial Fund a declarat: "Este de foarte prost gust". Fotografia si autopsia au fost preluate dintr-o carte aparuta in Franta anul acesta. Chiar si autorul acestei carti, Jean Michel Caradec, a recunoscut ca fotografiile realizate dupa accidentul care a provocat moartea printesei Diana, care a avut loc la Paris, in 1997, sunt "socante si nu ar trebui sa ajunga sub ochii publicului".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.