Mihail Kasianov, liderul opozitiei de la Moscova, a primit un pumn in gura de la un admirator al lui Putin, sub ochii americanilor.
Evenimentul a avut loc chiar in timpul unei adunari a opozitiei, la care au mai participat Garry Kasparov, fostul campion mondial de sah, si Andrei Illarionov, fostul consilier pe probleme economice al lui Putin. Acestia sint astazi unii dintre cei mai acerbi critici ai presedintelui rus. Doi dintre asistentii Condoleezzei Rice, secretarul de Stat al SUA, au fost de asemenea prezenti, declarindu-se "ingrijorati de directia luata de dezvoltarea politica din Rusia" si sustinatori ai "societatii civile vii". La lucrarile opozitiei a reusit sa intre si un tinar care activeaza in gruparea de dreapta, "Uniunea Tinerilor din Eurasia". Tinarul a reusit sa ajunga in preajma tribunei unde se afla Kasianov si l-a lovit pe acesta cu pumnul in fata, in timp ce striga "Glorie imperiului! Moarte portocaliului".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.