Altercatia, in urma careia un deputat "portocaliu" s-a ales cu nasul spart, poate provoca o noua criza politica la Kiev Lucrarile Radei Supreme a Ucrainei au inceput, ieri, prin-tr-o bataie generala intre deputatii "portocalii" si cei ai Partidului Regiunilor, condus de Viktor Ianukovici. In urma pugilatului, unul dintre "portocalii" s-a ales cu nasul spart.

Altercatia a izbucnit dupa ce deputatii formatiunii lui Ianukovici au blocat tribuna parlamentului, pentru a nu permite acapararea acesteia de catre cei din Blocul Iulia Timosenko, hotarati sa-si ia revansa dupa un gest asemanator initiat cu aproape doua saptamani in urma de "regionali", nemultumiti ca "portocaliii" din coalitia majoritara nu le atribuisera portofolii in parlament. De data aceasta, cei nemultumiti au fost deputatii din partea Blocului Timosenko si ai blocului "Ucraina noastra", ajunsi in opozitie dupa ce fostii parteneri, socialistii lui Moroz, au decis, recent, sa paraseasca "coalitia portocalie", creata in chinuri dupa alegerile parlamentare din 26 martie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.