Se pare ca presedintele american, George W. Bush, a avut parte, cu ocazia zilei sale de nastere - 6 iulie - de o aniversare memorabila. El a sarbatorit implinirea virstei rotunde de 60 de ani, alaturi de membrii apropiati ai familiei, dar, dupa ce a suflat in luminari, in aplauzele asistentei, presedintele si-a facut timp si pentru presa.

Este vorba despre un interviu de amploare, acordat nimeni altuia decit celebrului moderator de la CNN, Larry King. Asezat comod pe canapeaua Camerei Albastre de la Casa Alba si secondat de sotia sa, Laura, Bush a facut citeva marturisiri-surpriza, care, cu siguranta, vor deveni prilej de comentarii aprinse. intrebat de Larry cum e sa implinesti 60 de ani, presedintele celei mai puternice natiuni din lume a spus ca nici lui nu-i vine sa creada cit de bine se simte.

"E o virsta, trebuie sa recunosc. Dar eu ma simt surprinzator de tinar! Si, cind ma gindesc ca, atunci cind eram copil si vedeam un om mai in virsta, spuneam in sinea mea «Ia uite-l si pe hodorogul asta!». Dar chiar ma simt foarte bine", a marturisit presedintele. Revenind la problemele stringente ale tarii, Bush a ramas tare pe pozitii, in privinta razboiului din Irak, spunind chiar: "As face exact acelasi lucru, daca ar fi sa aleg acum.

Chiar daca as sti sigur ca Saddam nu are arme de distrugere in masa! Pina la urma, am scapat lumea de un tiran, asta chiar nu conteaza?". Cit despre amenintarea nucleara a Coreei de Nord, el nu a dat un pronostic precis, dar a spus ca mai multe natiuni trebuie sa se aseze la masa tratativelor cu aceasta tara. El a tinut sa precizeze, de asemenea, ca, in cazul in care Coreea de Nord va lansa rachete spre teritoriul american, "Statele Unite sint pregatite sa raspunda".

Larry l-a intrebat pe Bush si ce parere are despre recenta sa scadere in popularitate, dar din nou presedintele a replicat elegant, spunind: "Mai bine sa am dreptate si istoria sa consemneze ca mi-am facut treaba bine, decit sa ma iubeasca lumea!". Cit despre prima doamna, indragita Laura, ea ramine in continuare suta la suta alaturi de sotul ei, in toate deciziile sale. Laura nu crede ca povara presedintiei l-a schimbat prea mult pe cel cu care isi imparte de atita timp viata, doar ca l-a... facut sa mai incarunteasca putin.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.