Putin a raspuns timp de doua ore intrebarilor venite pe Internet, in incercarea de a-si cosmetiza imaginea. Intre timp, Kremlinul cenzura posturile de radio americane preluate in Rusia.
Presedintele rus a raspuns timp de doua ore intrebarilor venite pe Internet, actiunea fiind pusa la cale de firma de PR Ketchum. Putin a exclus o rezolutie a Consiliului de Securitate al ONU in privinta programului nuclear iranian, a deplins testele militare nord-coreene, insa in buna traditie a Kremlinului nu a propus nici o solutie, in afara "negocierilor si a compromisurilor". Liderul de la Kremlin a spus ca "razboiul din Cecenia a meritat intru totul", deoarece "nici SUA si nici Europa nu doresc un stat islamic". Despre George W. Bush, Putin a spus ca ii este in continuare bun prieten.

Strategia firmei de PR a fost aceea de a contracara imaginea de fost ofiter KGB pe care o are Putin si de a-l prezenta drept un lider modern. Putin a evitat sa spuna cind a facut prima data sex, insa a oferit alte detalii, si mai picante. "Nu imi amintesc exact cind am facut-o pentru prima data", a declarat Putin zimbind. "Insa cu siguranta imi amintesc cind am facut-o ultima data, imi amintesc fiecare minut chiar", a detaliat presedintele.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.