Fata lui Saddam Hussein, Raghad Hussein, nu va parasi Iordania asa cum isi doreste regimul de la Bagdad, ci va beneficia in continuare de protectia familiei regale hasemite, a anuntat premierul iordanian.
Iordania va continua sa ofere ajutor, protectie si adapost fiicei fostului dictator irakian Saddam Hussein, in pofida faptului ca numele acesteia figureaza pe lista celor mai cautate 41 de persoane de catre guvernul irakian.

Raghan Hussein are un statut special in Iordania, "este un oaspete al familiei regale hasemite si se afla sub protectia acesteia, deoarece a cerut azil", a declarat premierul Bakhit, citat de catre agentia oficiala Petra. Bakhit a adaugat ca Irakul nu a cerut inca oficial Iordaniei sa inmaneze vreun suspect, iar "Iordania se va ocupa de aceasta problema atunci cand va aparea si de o maniera care i se va parea potrivita".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.