Sapte persoane au fost arestate, joi seara, de agentii Biroului Federal de Investigatii, la periferia orasului Miami, in legatura cu un presupus complot terorist.
Potrivit CNN, grupul terorist planuia sa atace cladiri guvernamentale de la Miami si Turnul Sears de la Chicago

O serie de oficiali americani au declarat, sub acoperirea anonimatului, ca indivizii arestati erau in fazele preliminare ale organizarii unui atac asupra celei mai inalte cladiri din Statele Unite, Turnul Sears, precum si asupra altor tinte, inclusiv sediul FBI din Miami. Un oficial FBI a afirmat, la randul sau, ca mai multi informatori ai guvernului reusisera sa se infiltreze in randurile gruparii si ca suspectii ar fi incercat sa cumpere arme de la persoane pe care le credeau membri ai Al-Qaida si care erau, de fapt, agenti americani. Cinci dintre cele sapte persoane arestate sunt americani, una este imigranta ilegal haitiana, iar cea de-a saptea are viza de resedinta in SUA. Arestarile au avut loc intr-un depozit din Liberty City, o suburbie aflata la nord de Miami, unde agentii federali au descins in numar mare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.