Camerele de supraveghere instalate in sediile Ministerului Agriculturii din Marea Britanie au surprins imagini socante cu angajatii care sareau dezbracati peste dosare, faceau sex in toalete sau se drogau, informeaza AFP. Toate acestea au fost denuntate de un angajat al ministerului intr-o scrisoare trimisa ziarului "The Evening Chronicle".

In urma informarii privind activitatile din timpul orelor de munca ale functionarilor britanici, reprezentantii ministeriali au demarat o ampla ancheta administrativa in agentiile din Newcastle, nord-estul Angliei. Mai multi angajati ministeriali sunt la un pas de a-si pierde locul de munca dupa ce ziarul local "The Evening Chronicle" a publicat o scrisoare anonima venita de la un functionar "socat de nivelul de depravare atins de colegi".

Astfel, in scrisoare se arata ca in timpul orelor de munca functionarii publici organizau competitii de dans, faceau sex in toalete, se drogau si se zbenguiau dezbracati complet printre birouri.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.