Cei doi au sustinut ca invadarea Irakului a fost o actiune justificata, de pe urma careia irakienii vor beneficia in anii care vor veni.

"Odata cu formarea noului guvern, in Irak se produce o schimbare fundamentala, a declarat presedintele Bush. Desi ne asteptam la acte violente in continuare in zilele si saptamanile care vor veni, teroristii lupta acum cu un guvern constitutional, ales liber."

Intrebat care a fost cea mai mare greseala americana in Irak, presedintele Bush a amintit de abuzurile de la inchisoarea Abu Ghraib.

"Cred ca cea mai mare greseala pe care am facut-o este Abu Graib. Am platit si platim pentru aceasta greseala de mult timp."

La randul sau, premierul Tony Blair a admis ca fortele aliate au comis erori. El a amintit de felul in care au fost dezactivate fostele structuri militare irakiene.
"Am fi putut proceda altfel in incercarea noastra de a curata societatea irakiana de structurile de putere ale fostului partid de guvernamant Baath. Aspectul dificil a fost insa acela ca aceste forte s-au opus cu hotarare procesului democratic din Irak" a spus Tony Blair.