Localnicii oraselului Milford Township, din Michigan, si-au vazut afacerile inflorind peste noapte dupa ce FBI a inceput cautarile ramasitelor renumitului lider sindical Jimmy Hoffa, care a disparut in 1975.
E adevarat ca inventivitatea oamenilor de afaceri, care au stiut sa profite de actiunea FBI, a fost esentiala. Laura Helwig are incasari zilnice spectaculoase datorita brioselor sale, carora le-a atasat o mana verde, de zahar, pentru a sugera o mana care iese din mormant. "Nu-mi vine sa cred ca vom avea un asemenea succes. Noi am vrut doar sa ne amuzam pe seama cercetarilor FBI", a spus Helwig. Chiar agentii FBI sunt clientii fideli ai patiseriei, iar alti clienti stau acum la coada pentru a cumpara delicioasele briose. Un localnic, de exemplu, a asteptat de la cinci dimineata deschiderea magazinului, pentru a le oferi angajatilor sai aceasta prajitura.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.