Inventie - Nemultumit ca scaunele existente pe piata ii strivesc testiculele atunci cand sta asezat, asiaticul Jianqinq Lan a inventat "scaunul convertibil cu un contur frontal adaptat dispersiei caldurii corporale si reducerii presiunii", informeaza site-ul Softpedia. Potrivit sursei, inventatorul sustine ca, atunci cand un barbat sta pe un scaun obisnuit, testiculele sale stau intr-o pozitie ridicata, nenaturala, cand, de fapt, ele ar trebui sa atarne libere. Pentru a rezolva acest disconfort, scaunul inventat de Lan este prevazut cu o "zona libera", special conceputa pentru confortul testiculelor.

"Aceasta zona este localizata sub acea parte a corpului unui barbat asezat in asa fel incat dispersia caldurii sa nu mai fie blocata de scaun si, in acelasi timp, presiunea dintre zona testiculelor si baza scaunului sa fie redusa sau chiar eliminata, imbunatatind in acest fel conditiile fiziologice ale spermei. Posibilitatea infertilitatii este redusa in acest fel", a explicat inventatorul.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.