Marturisirile de ultima ora ale unui batran puscarias au determinat FBI-ul sa redeschida dosarul uneia dintre cele mai enigmatice afaceri ale secolului trecut: ce s-a intamplat cu fostul boss al Uniunii soferilor de Autocamioane (Teamsters Union), una dintre cele mai puternice organizatii sindicale americane, legata prin mii de fire invizibile de omniprezenta mafie.

Liderul sindical Jimmy Hoffa a disparut fara urma in dupa-amiaza zilei de 30 iulie 1975, cand a fost vazut, pentru ultima oara, in compania unor capetenii mafiote. Se presupune ca a fost asasinat din cauza unor neintelegeri cu mafia, dar ramasitele sale pamantesti nu au fost descoperite nici astazi, in aceasta privinta fiind vehiculate cele mai extravagante scenarii.

Ingropat sub stadion sau in cosciugul lui Elvis Presley

Potrivit uneia din teorii, cadavrul sau, incastrat intr-un bloc de beton, s-ar afla pe fundul oceanului, in timp ce o alta spune ca, dimpotriva, cadavrul ar fi ingropat sub stadionul unei celebre echipe de fotbal american, din statul New Jersey. in fine, una dintre versiuni sustine ca in cosciugul lui Elvis Presley s-ar afla, de fapt, lesul disparutului!


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.