Fostul dictator irakian Saddam Hussein s-a resemnat si este pregatit sa moara spanzurat, a anuntat avocata sa, singura femeie care a vorbit cu fostul dictator irakian in ultimele sapte luni.
Aceasta a dezvaluit cotidianului britanic "The Sunday Times" fragmente dintr-un interviu-marturie cu fostul lider de la Bagdad. Saddam a explicat in discutiile pe care le-a avut cu avocata sa de ce nu a plecat din Irak in momentul venirii trupelor americane. "Daca invazia americanilor s-ar intampla iar, as ramane in Irak. Am procedat bine ca am ramas in tara mea, cu oamenii mei", a spus fostul dictator cand a fost intrebat de ce n-a fugit atunci cand a avut ocazia.

Procesul lui Saddam Hussein si al celor sapte colaboratori ai sai, inceput in urma cu sapte luni, se reia astazi cu audierile primilor martori ai apararii. Aceasta este a 24-a sesiune a procesului care s-ar putea incheia pana la jumatatea acestui an, potrivit unui oficial american


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.