Mostenitorul tronului Marii Britanii, printul Charles de Wales, si-a incheiat vizita incognito in Transilvania, dupa ce a inspectat o parte din proprietatile fundatiei sale din Romania.

Mostenitorul Tronului Marii Britanii s-a bucurat, in Romania, de avantajele "omului simplu"

Sfatuitorul de taina al printului in Transilvania, Andreas Gartner, administratorul afacerii din satul sibian Malancrav, unde printul detine, prin intermediul Fundatiei "Mihai Eminescu" Trust, o fabricuta de producere a sucului natural de mere ne-a declarat ieri, in exclusivitate, ca mostenitorul tronului Marii Britanii detine o serie de proprietati in trei judete din Romania. "Este vorba despre vreo 200 de imobile. Acestea sunt in Sibiu, Mures si Brasov. Printul le inspecteaza periodic. Atunci cand vine in Romania vrea sa beneficieze de toate 'avantajele>> unui om simplu", sustine administratorul livezii de la Malancrav.

Printul se deghizeaza ca Vlad Tepes

Printul Charles de Wales nu se da inlaturi sa se deghizeze atunci cand doreste sa se plimbe pe strada ca un om obisnuit. "Chiar mi-a marturisit ca, ori de cate ori vine intr-o vizita privata aici, are asupra sa o pereche de ochelari mari, cu lentile fumurii, dar si o peruca pe care le foloseste ori de cate ori iese sa se plimbe pe strada. Asa a facut si anul trecut cand s-a aflat in judetul Valcea, la Manastirea Horezu. Se pare ca a studiat istoria Romaniei si a aflat ca asa proceda, pe vremuri, si Vlad Tepes", declara administratorul.

Schimbari de program

Joi seara, printul Charles urma sa se intoarca in Anglia. Initial, Andreas Gartner a fost informat ca avionul particular al printului va decola de pe Aeroportul din Sibiu. Ulterior, insa, programul s-a schimbat. "Mi s-a spus ca va pleca de la Sibiu, dar, ulterior, am fost informat ca va pleca din Bucuresti", ne-a mai declarat Andreas Gartner.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.