Un dramaturg francez s-a inchis intr-o cusca la gradina zoologica din Amiens, pentru cateva ore in fiecare zi, incepand cu 13 aprilie, pentru a gasi inspiratia necesara scrierii unei piese de teatru despre ursii panda.
Norbert Aboudarham, 57 de ani, a scris in cusca sa in fiecare zi, cate zece ore, actele piesei sale de teatru "Degetele mari ale ursului panda", a treia parte dintr-o serie care a debutat in 2002. In cusca sa, situata intre cea a ratonilor, cea a ursilor panda si cea a lupilor, scriitorul si-a adus o masuta din paie si un bustean care i-a servit drept scaun. Artistul a avut la dispozitie un laptop conectat la internet si un telefon mobil. Scriitorul a comunicat cu vizitatorii numai prin mesaje scrise. Pentru a scrie "despre univers, trebuie sa traiesti intr-o cusca mai mica decat universul", a explicat el. "Sunt epuizat pentru ca sunt foarte solicitat. Este mult mai obositor decat mi-am imaginat", a spus autorul, care a terminat ieri piesa de teatru.

Sursa: Click.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.