Aproape 70 de turisti au ramas in aer, din cauza unei pene de curent care a afectat tramvaiele suspendate ale New York-ului
Politia din New York a condus operatiunea de salvare a pasagerilor blocati timp de cateva ore in doua tramvaie suspendate deasupra orasului. Cele doua gondole, una suspendata deasupra Manhattan-ului cu 22 de pasageri, iar cealalta deasupra East River cu 47 de pasageri s-au blocat marti la ora 5:22p.m (21:22GMT) din cauza unei defectiuni electrice. "Apoi generatorul de rezerva s-a stricat, fiind nevoie de interventia politiei", afirma Martin Speechley, purtatorul de cuvant al politiei. Nu s-au inregistrat victime. Ieri dimineata, politistii evacuasera pasagerii din gondola de deasupra East River, folosind o cusca de metal ridicata langa tramvai. Tramvaiul suspendat este renumit pentru cursele sale intre Manhattan si Roosevelt Island, care ofera privelisti spectaculoase.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.