Scene din ultimul film al lui Colin Farrel difuzate pe marile ecrane din Japonia, vor fi insotite de o serie de mirosuri.

Sapte parfumuri vor fi raspandite cu ajutorul unor masini speciale montate sub locurile de pe ultimul rand al salii de cinema in timpul proiectiei peliculei intitulate "The New World".

Un minunat parfum flori va insoti scenele de dragoste, iar arome de menta si rozmarin vor insoti momentele dramatice.

Cinematografe din intreaga tara vor putea sa descarce programe care sa controleze intreaga gama de miresme pentru viitoarele filme.

Relaxare

Compania care produce asemenea tip de aparate a lansat anul trecut un serviciu pentru locuintele din Japonia.

Masinile create in acest scop se ridica la pretul de 510 dolari si sunt destinate aromoterapiei in timpul lucrului si al cititului. Asemenea masini trebuie sa fie umplute cu parfumuri lichide care vor emana miresmele.

O alta versiune a masinii a fost creata pentru cei care folosesc computerul, aceasta din urma raspandind mirosuri in functie de starea de spirit.

Ea poate fi folosita pentru relaxare inainte de ora culcarii sau sa mentina utilizatorul in forma in cazul in care lucreaza pana noaptea tarziu.

In "The New World", Farrel joaca rolul colonelului american John Smith, care se presupune a fi fost salvat de la pedeapsa cu moartea de printesa de origine amerindiana Pocahontas.


Despre autor:

Sursa: Bbc.co.uk


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.