La numai 21 de ani, printul Harry, al treilea mostenitor la tronul Marii Britanii, reuseste din nou sa pateze reputatia familiei regale.

Recunoscut ca un mare amator de petreceri deocheate si excentricitati, Harry ofera un nou subiect picant tabloidului "The Sun". Potrivit publicatiei, Harry, impreuna cu patru colegi de la Academia Militara Sandhurt, a petrecut o noapte intreaga la Clubul Spearmint Rhino din Colnbrook, Marea Britanie, in compania a trei dansatoare focoase. Potrivit martorilor, zburdalnicul Harry s-a lipit de o rusoaica pe nume Margo, careia i-a platit 60 de lire sterline pentru un dans erotic.

Margo a povestit ca, printul si-a lasat capul sa se rasfete intre sanii ei si, impreuna, au dansat toata noaptea. "Toate fetele sperau ca ele sa fie alese de cei cinci petrecareti, mai ales ca, in mod obisnuit, un dans topless se plateste cu 10 lire sterline, iar unul nud, cu 20 de lire sterline", spune martorul, care povesteste ca Harry a preferat-o pe rusoaica, care nu este cea mai draguta dansatoare a clubului.

Este al treilea mare scandal care pateaza imaginea publica a printului Harry, dupa consumul de cannabis din 2001 si petrecerea de anul trecut in timpul careia Harry a imbracat haine naziste.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.