Primul centru de sanatate din lume care isi ingrijeste pacientii oferindu-le cure pe baza de bere si-a deschis portile intr-o localitate din Cehia. Din sesiunile de tratament din statiunea Chodova Plana nu lipsesc nici imbaierea in bere, masajul cu bere si cosmeticele pe baza de bere.

Cunoscuta firma de bere "Familia Chodovar" si-a adaptat o parte din fabrica, transformand-o intr-o veritabila statiune terapeutica. Astfel, cei care doresc sa se relaxeze si sa se refaca totodata se pot delecta cu o sesiune de inot in uriasele bai victoriene umplute pana la refuz cu bere. In caz ca de la inot li se face pofta de o halba rece, pacientii pot comanda in voie bere de la barul de pe marginea piscinei. Oaspetii care vor sa petreaca un singur weekend la Chodova Plana, pentru a se recupera, trebuie sa scoata din buzunare aproape 116 euro. Pachetele complete de weekend presupun sedinte de tratament care includ si impachetari in bere. Pentru celelalte sedinte de recuperare clientii platesc sume care incep de la 17 euro.

Jiri Plevka, proprietarul sanatoriului, crede ca tratamentul de la Chodova Plana este extrem de sanatos, avand proprietati demne de luat in seama in vindecarea anumitor boli. "Cu ajutorul berii poate fi tratata o serie ampla de afectiuni si in special iritatiile pielii. La serviciile centrului de sanatate ar trebui sa apeleze mai ales barbatii care s-au saturat de sanatoriile traditionale", a declarat amuzat acesta.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.