In timp ce presedintele Statelor Unite, George W. Bush, se instala in apartamentul prezidential al unui hotel de lux din New Delhi (India), mai multi caini apartinand echipei care asigura securitatea sa se bucurau de un confort similar, potrivit Mediafax
17 caini, apartinand celebrei echipe K-9 de la Serviciile Secrete SUA, au fost cazati tot la un hotel de cinci stele din Delhi. Ciobanestii germani si labradorii sunt cazati in camere care costa cel putin 200 de dolari pe noapte. Joi dimineata, cainii au fost pusi la treaba, sa adulmece zona Memorialului din marmura inchinat lui Mahatma Ghandi, pe care presedintele Bush l-a vizitat mai tarziu. Desi, Politia din Delhi are o echipa de agenti canini, Serviciul Secret insista sa foloseasca propria unitate specializata la aceste locatii.

In timp ce cainii indieni s-au retras la custi, echipa K-9 a fost dusa in camere confortabile, dotate cu aer conditionat. "Sunt in hotel, dar intr-o zona unde nu vor fi vazuti de oricine", a spus un oficial al stabilimentului. "Agentii canini" au ranguri militare, inclusiv sergent major si locotenent de gradul intai, doi, trei si patru. "Ni s-a spus sa fim atenti cand ne adresam acestor animale si sa nu-i numim caini. Ni s-a spus sa ii chemam potrivit rangului fiecaruia", a spus un angajat al hotelului Sheraton.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.