In orasul rusesc Krasnodar traieste, la cei 81 de ani, Aleksandr Kapitunov, omul care, de-a lungul vietii, a avut 32 de sotii, informeaza agentia "Rusia la zi".

Avea idealul sau privind femeile: "sa aiba sani frumosi, picioarele ca lumea, sa nu treaca de 25 de ani si sa-mi nasca mostenitorul". Relatiile se transformau in casnicii, cand pentru sapte luni, cand pentru doi ani. 16 copii - toti baieti - au incununat aceasta odisee erotico-familiala. In 1948, la 23 de ani, "a comis-o" pentru prima data.

Chiar s-au cununat la biserica. Dupa ce i-a facut doi fii, a inceput sa calce pe-alaturi. Divort. Pe cea de-a saptea a intalnit-o pe strada, el avand un costum kaki, "ca Stalin". "Abia i-am vazut pieptul, mi s-a taiat respiratia", spune Lekseici. Si i-a spus: "Trebuie sa ma angajati. Va este greu sa purtati asemenea sani. Ii voi sustine". S-au casatorit. Au divortat pentru ca era baptista si nu dadea bine atunci.

Fiecarei virgine i-a facut cadou un ceas de aur

Pe toate sotiile le tinea "cu disciplina", dar n-a ridicat mana asupra nici uneia. Toate conflictele se rezolvau la pat: "Dupa sex, ele se potolesc repede". In total, a avut sase virgine, tot atatea ceasuri de aur. Kapitunov a avut 16 fii, cu care relatiile nu sunt deloc din cele mai bune. Sunt dispersati in toata tara. Unui fiu i-a trimis o telegrama, pentru aniversarea de 45 de ani. N-a primit raspuns. Le dadea bani sa-si faca facultatile, dar in ultimul timp nu mai vor sa stie de el.

Aurul din buzunar si otelul din pantaloni

Acum cauta o femeie, nu conteaza ce numar va avea, ea va fi ultima. Lekseici este convins de succes: "Am tot ce-mi trebuie - argintul la tample, aurul in buzunar si otelul in pantaloni. O iau chiar daca-i foarte saraca. O gramada de femei nasc copii si-i abandoneaza. Eu voi fi o trambulina pentru ea, daca-i mai tanara, ii iau calculator, sa fie instruita". Kapitunov are o pensie buna, si-a asigurat propria inmormantare, nu este o povara pentru nimeni. Exista un monument funerar care il asteapta. Dar e inca prea devreme de ganduri de inmormantare. Daca il intrebi de ce, iti raspunde mandru: "Pentru ca mai pot !"


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.