Echipele de salvare care patruleaza in zona unde s-a scufundat, saptamana trecuta, un feribot egiptean cu peste 1.400 de persoane la bord, au adus la mal un baietel care a supravietuit miraculos. Mohammed Hassan, in varsta de 6 ani, a reusit sa ramana in viata mai mult de 36 de ore in apele Marii Rosii. Medicii spun ca starea lui de sanatate e satisfacatoare.

Mohammed Hassan are doar sase ani. Cu toate acestea a reusit sa supravietuiasca singur in apele Marii Rosii mai mult de 36 de ore, pana a fost gasit de echipele de salvare in apropierea locului accidentului. Baietelul a fost gasit chiar cand echipele de salvare se pregateau sa plece, crezand ca nu vor mai gasi supravietuitori. Medicii care il trateaza pe micutul Mohammed au afirmat ca baiatul inca nu stie ca toti membrii familiei sale, parintii si sora lui, au murit inecati in accident.

Deocamdata nu se stie cum a fost posibil ca baiatul sa supravietuiasca atatea zile in apele reci ale marii. "M-am urcat pe vas cu mama si tata. La un moment dat am vazut mult fum si apoi vasul s-a scufundat", a declarat presei baiatul, de pe patul spitalului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.