Cel mai mare premiu disputat vreodata la o loterie europeana a fost pus in joc in cadrul EuroMillions, joc la care participa noua tari europene. Ametitoarea suma disputata este de 183,7 milioane de euro.

Agentiile loteriilor din tarile care participa la extragere au recrutat personal suplimentar, in conditiile in care au fost raportate vanzari de 12 ori mai mari decat intr-o perioada obisnuita.

Daca un singur jucator va ghici numerele castigatoare la premiul cel mare, care s-a acumulat in ultimele 11 saptamani, acesta va deveni castigatorul celui mai mare premiu luat vreodata la o loterie. Dar, daca potul nu va fi castigat pana la 10 februarie, banii vor fi distribuiti in mod egal castigatorilor categoriei a II-a, informeaza BBC News. Pentru a lua premiul cel mare, cei care joaca la EuroMillions trebuie sa ghiceasca cinci numere de la unu la 50, plus doua numere Lucky Star de la unu la noua.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.