Naked News (Stiri nude), ce promoveaza prezentatori de stiri care se dezbraca in timpul emisiunilor, s-a lansat recent si in Japonia, dupa modelul altor tari.

Sub sloganul "Naked News - Programul care nu are nimic de ascuns" - acest serviciu de stiri pe Internet constituie "un concept unic pentru piata nipona", asa cum il descrie presedintele Sunrise Corp., Takuya Uchikawa. Sunrise - societate specializata in vanzari pe Internet - si proprietarul Naked News, eGalaxy Multimedia, si-au fixat o tinta de 10.000 de abonati pentru primul an. Dupa ce s-a lansat in Canada, in 1999, Naked News a putut fi accesat prin intermediul Internetului, al televizorului si al telefoanelor mobile in America de Nord, Australia si Europa. Prezentatoarea Lily Kwan, nascuta in Canada, se dezbraca la lucru de cinci ani si apreciaza experienta drept "eliberatoare".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.