Prim-ministrul israelian Ariel Sharon continua sa se zbata intre viata si moarte si deja se tese in jurul sau o teorie a conspiratiei. Un cunoscut scriitor israelian a acuzat, ieri, intr-o emisiune televizata, ca nu e vorba de un accident cerebral intamplator, ci de o executie. Si a explicat de ce. Intr-adevar, exista intrebari grave, la care nici cei mai buni neurologi si internisti nu au explicatii clare. Prima intrebare e legata de primul accident cerebral suferit de premierul israelian, in urma cu trei saptamani. Din fericire, cheagul de sange care a urcat in creier a fost diluat si dupa doua zile de spital, Sharon a fost externat.

De ochii electoratului

De ce atata graba? Dupa un asemenea atac cerebral, chiar minor, ar fi fost foarte bine ca seful Guvernului sa mai stea doua-trei zile sub observatia echipei de specialisti de la Spitalul "Hadassa" din Ein Kerem Ierusalim. Poate ca "n-ar fi dat bine" in ochii electoratului, dar medicii trebuiau sa-si impuna opinia. Au facut acest lucru medicii spitalului? Probabil ca da


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.