Organizatia independenta de combatere a criminalitatii Crimestoppers si Scotland Yard au publicat o lista cu numele a 17 straini cautati pentru diverse infractiuni, dintre care noua sunt polonezi, iar restul provin din Albania, Romania, Lituania, Turcia, Ungaria si Letonia.

Potrivit editiei electronice a cotidianului britanic, printre cei 17 straini se afla si doi romani. Unul dintre ei este Constantin Niciu, in varsta de 34 de ani, care a rapit doi barbati in Romania, iar celalalt este Vasile Vladu, in varsta de 30 de ani, care apare si sub numele de Marius Cionca, acuzat de crima.

Constantin Niciu, supranumit "Stucut" si dat in urmarire generala in Romania, a fost condamnat la 11,6 ani de inchisoare de magistratii Tribunalului Hunedoara pentru pentru talharie si lipsire de libertate, scrie MEDIAFAX.

Printre infractori se numara ucigasi, violatori, talhari si proxeneti despre care se crede ca s-ar ascunde in Marea Britanie. Atunci cand ii vor captura, autoritatile britanice ii vor extrada catre tarile de origine.

"Fugarii straini care se ascund aici sunt o amenintare pentru comunitatile locale. Vrem acesti infractori afara de pe teritoriul britanic", a declarat Roger Critchell, de la Crimestoppers.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.