O tanara de 20 de ani din Marea Britanie s-a ales cu numeroase arsuri pe fata, maini si picioare dupa ce o persoana neidentificata a atacat-o cu acid.

Potrivit huffingtonpost.com, pe 30 decembrie 2012, Naomi Oni a fost atacata la putin timp dupa ce si-a terminat ziua de lucru la un magazin Victoria's Secret din Londra. Tanara a declarat ca atacul s-a produs in timp ce se indrepta spre casa.

"Am simtit ceva lichid pe fata. Cand a inceput sa ma arda, am tipat. Pana acasa, am alergat tinandu-ma de fata. Nu m-am uitat la ce se intampla in spatele meu", a afirmat tanara.

Initial, doctorii au crezut ca Naomi Oni si-a pierdut vederea complet. Insa, la o luna de la atac, tanara si-a recapatat vederea cu ochiul stang.

"Cand ma uit in oglinda, nu ma vad pe mine. Nu voi mai fi eu niciodata. Intotdeauna am fost descurcareata si plina de incredere. Mereu mi-a placut ca lumea sa observe cum ma imbrac sau cum imi aranjez parul, dar acum nu mai vreau ca cineva sa se uite la mine", a declarat Naomi Oni.

Reprezentantii Politiei britanice au afirmat ca asemenea atacuri sunt foarte rare in Marea Britanie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.