Liderul Partidului Liberal-Democrat (LDPR) din Rusia, Vladimir Jirinovski, a fost atacat cu varza murata, luni, de catre o jurnalista ucraineana, care l-a acuzat de "ucrainofobie", in timpul unei conferinte de presa la Kiev.

Nationalistul rus Vladimir Jirinovski a devenit eroul unui nou scandal, cazand victima unui "atac" cu varza murata din sala, dupa ce o jurnalista ucraineana l-a acuzat de mai multe ori de "ucrainofobie".

Jirinovski, cunoscut pentru temperamentul sau vulcanic, a reactionat imediat, strigand catre garzile sale de corp s-o alunge "din sala pe proasta aceasta", numind-o in continuare "salbaticiune" si "schizofrenica", scrie MEDIAFAX.

"Iata ce inseamna democratie: sa arunci cu ceva in cineva, sa jignesti", a precizat Jirinovski, un antiliberal convins, spunandu-i jurnalistei ucrainene ca "mai bine sa le fi dat varza cersetorilor, care mor de foame".

In cele din urma, jurnalista ucraineana, o fosta sustinatoare a "revolutiei portocalii", a fost scoasa din sala, apoi eliberata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.